ربات هفت کاره با قابلیت بالا رفتن از تیرهای بتونی در تمامی ابعاد، سطح مقطع ها و پایه های چراغ های خیابانی و انجام عملیات مختلف به جای کارگران در کشور طراحی و ساخته شد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از دنیای انفورماتیک، سید محمد مهدی ماهری، مجری این طرح با اشاره به این که حرکت این ربات برای بالا رفتن و پایین آمدن از این سازه ها از روی حرکت انسان شبیه سازی شده است، اظهار داشت : این ربات از قابلیت نصب کردن انسان شبیه سازی شده است، اظهار داشت: این ربات از قابلیت نصب کردن وسایل مورد نیاز در شبکه های توزیع برق مانند کراس آرم ها، مغزها و ... به صورت نیمه خودکار و خودکار،تعمیر خطوط فشارضعیف و متوسط به صورت نیمه خودکار، بالا بردن افراد از تیرهای بتونی به جای استفاده از کمربندهای موجود، بالا بردن اشیاء از تیرهای بتونی، استفاده به عنوان پایه دوربین های فیلمبرداری در لوکشین های موقت، هشدار دهنده علائم ایمنی در هنگام کارگران و رنگ پاشی و مکان یابی در سازه های عمودی یکپارچه برخوردار است.
وی درباره ساختار این ربات گفت: ربات هفت کاره از بدنه اصلی، سیلندرها ، کنترل پنل،قسمت تغذیه کننده سیلندرها ، قسمت انجام دهنده عملیات مشخص شده برروی تیرها و یا پایه ها و قسمت های جانبی از قبیل شلنگ ها، لنت ها و... تشکیل شده است .
ماهری تصریح کرد: نحوه عملکرد این روبوت بدین صورت است که پس از قرار گرفتن آن در زیرپایه مربوطه با فرمان کاربر به صورت خودکار از پایه بالا رفته تا هنگامی که کاربر حرکت را متوقف کند، سپس در جای خود استقرار یافته و به انجام عملیات هایی نظیر نصب وسایل با شست و شوی چراغ ها و موارد مشابه می پردازد. پس از اتمام کاربا فرمان کاربر تمامی مراحل بالا رفتن به طورعکس انجام شده و ربات به سمت پایین حرکت کرده و برروی پایه خود قرار می گیرد.
مخترع ربات هفت کاره در پایین کاستن از حضور افراد در مشاغل پرخطر و پرهزینه، سرعت انجام کاربالا، وزن کم و جابجایی آسان ، ساختار ساده و استفاده از تمام پایه های بتونی استاندارد را از جمله مزایای این ربات عنوان کرد.
منبع:
سلام.سلام.سلام
وبلاگ زیبا و خوبی داری.خدا قوت .دوست داری با من تبادل لینک کنی؟من که حاضرم اگه تو موافقی خبرم کن.منتظرتم.در پناه حق.